Ik ben Elise, getrouwd en moeder van 4 kinderen van 13, 10, 6 en 0 jaar oud. Als moeder, dochter, vrouw, therapeut en creatieveling weet ik hoe belangrijk creativiteit is. Creativiteit als ontspanning, uitdaging en plezier. Creëren vanuit vertrouwen in jouw eigen uitrusting en vertrouwen in jouw lichaam en gedachten.

Samen met mijn gezin ontdek ik graag nieuwe dingen, groot en klein. Samen in de natuur, aan zee of in de duinen dichtbij huis of een onbekend landschap ver weg van huis. Het liefst reis ik in eenvoud, met zo min mogelijk in onze rugzak.

Als kind hield ik al van reizen, tekenen, schilderen, bouwen, lezen en wintersport. In de bergen genoot ik van de ruimte, de snelheid, het uitzicht en samenzijn. Ik groeide op in een liefdevol creatief gezin met een jongere zus.
Ik leerde dat het belangrijk was om hard te werken, om zelfstandig te kunnen zijn als vrouw en je capaciteiten te benutten, genoeg geld te verdienen, en dat vol te houden. Op het pad wat ik bewandeld heb, ben ik ook andere dingen tegen gekomen. Ik leerde dat ik keuzes kon maken. Keuzes die er voor zorgen dat je dichtbij jezelf kunt blijven. Krachtige keuzes voor mijzelf, mijn gezin, mijn werk. Ook in het moederschap wat op sommige momenten anders liep dan ik van tevoren bedacht had. Intens.
Ik koos er voor om te stoppen met werken op wilskracht.
Als werkende vrouw en inmiddels moeder van mijn groeiende gezin hield ik lange tijd vol op wilskracht. Totdat een periode van verlies van werk en van ziekte binnen ons gezin mij stil deed staan. Als moeder wilde ik rust, ruimte en vooral veel momenten van liefde binnen ons gezin. Ik koos voor eenvoud en rust.
Mijn pad in het moederschap zie ik als ontdekkingstocht in de bergen.
Soms is het zicht kristalhelder, soms hangen de wolken laag.

Door ruimte te geven aan mijn creativiteit en in verbinding te zijn met de natuur ervaar ik telkens weer hoe waardevol het is om op deze manier in verbinding te zijn met jezelf.
Dit maakt dat ik hier nu sta en je uitnodig een kijkje te nemen in het huis van mijn bedrijf, in het landschap van vertrouwen.
Ik hoop met mijn kaarten veel liefde, aandacht en verbinding de wereld in te brengen. Ik maak ze met plezier!